Wasserette

Wanneer u een langere tijd op ons vakantiepark verblijft of als u vieze kleding graag nog een keer wilt dragen tijdens uw verblijf, hebben wij een wasserette ter beschikking. Zo hoeft u niet uw gehele garderobekast mee te nemen of zich zorgen te maken als uw kleding vies wordt. Er zijn drie wasmachines beschikbaar zodat u op elk gewenst moment een wasje kunt draaien. Mocht u in de koudere maanden komen, dan is het buiten laten drogen natuurlijk geen optie. Om de reden hebben we 2 wasdrogers staan zodat uw was ook snel weer droog is. En om het aanbod helemaal compleet te maken kunt u uw kleding ook gratis strijken.

Prijzen van het wassen

Omdat het laten draaien en onderhouden van wasmachines en drogers geld kost, zijn hier natuurlijk kosten aan verbonden. De huidige prijzen ziet u hieronder staan:

  • Kosten van het wassen: €6,- (incl. hypoallergeen wasmiddel)
  • Kosten van het drogen: €3,-
  • Kosten van het strijken: Gratis

Boek nu een zorgeloos verblijf

Kunt u niet wachten om lekker uit te waaien op Terschelling? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. U kunt ons ook bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32.

Contact opnemen

    Share This