Voorzieningen op vakantiepark Eldorado

Om uw verblijf op ons vakantiepark zo comfortabel mogelijk te maken hebben we verschillende voorzieningen ter beschikking gesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de voorzieningen. Als u op de link bij elke voorziening klikt kunt u er meer over lezen.

Speeltoestellen

Om het verblijf op ons vakantiepark zo leuk mogelijk te maken voor jong en oud hebben we verschillende speeltoestellen.

Bagagevervoer

Wanneer u niet met de auto komt is het wel zo fijn om niet met uw bagage te hoeven slepen. Om deze reden regelen wij het bagagevervoer voor u.

Parkeergelegenheid

Komt u wel met de auto? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u uw auto kwijt kunt. Wij hebben namelijk bij de ingang van het park voldoende ruimte op onze parkeerplaats.

Wasserette

Wanneer u langere tijd verblijft is het fijn om uw kleding te kunnen wassen. Uiteraard hebben wij meerdere wasmachines en wasdrogers staan om u hierin te voorzien. Bekijk hier de prijzen van de wasserette.

Boek nu een zorgeloos verblijf

Kunt u niet wachten om lekker uit te waaien op Terschelling? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. U kunt ons ook bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32.

Contact opnemen

    Share This