Supermarkten op Terschelling

Wanneer u niet alleen gebruik wilt maken van onze broodjesservice kunt u natuurlijk ook zelf boodschappen doen om zo heerlijk te ontbijten of te dineren. Op Terschelling zijn verschillende supermarkten te vinden. Hieronder vindt u een overzicht gesorteerd op afstand.

1. Spar Campingwinkel: bij deze supermarkt kunt u uw dagelijks boodschappen doen en hij ligt in de buurt van het Duinmeertje van Hee, wat ongeveer 500 meter is. Deze supermarkt is enkel geopend in het hoogseizoen.

2. Spar in West-Terschelling: De Spar in West-Terschelling heeft een iets uitgebreider assortiment dan de Spar bij Hee.

3. Coop in Midsland: Bent u in Midsland, dan kunt u prima uw boodschappen doen bij de Coop. Dit is ongeveer net zo ver als de Spar in West-Terschelling, dus vertrekt u vanaf het vakantiepark? Dan kunt u kiezen.

4. Jumbo in Formerum: Gaat u liever naar de Jumbo, dan zou u toch iets verder moeten rijden of fietsen.

5. Spar in Lies: Wanneer u in de buurt bent van Lies en u heeft iets nodig van de supermarkt, dan kunt u ook terecht bij deze Spar.

Boodschappen laten bezorgen

Zoals u ziet zijn er op Terschelling vijf supermarkten, waarvan de ene dichterbij is dan de andere. Heeft u geen zin om een eind te moeten fietsen voor uw boodschappen? Dan kunt u uw boodschappen ook simpelweg laten bezorgen bij de receptie op het vakantiepark.

Boek nu een zorgeloos verblijf

Kunt u niet wachten om lekker uit te waaien op Terschelling? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. Ook kunt u ons bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32

Contact opnemen

    Share This