Plezier voor jong en oud

Wat is er nou leuker om niet het vakantiepark af te hoeven voor plezier? Om deze wens te vervullen hebben we op verschillende plekken op het terrein diverse speeltoestellen geplaatst. Er is een breed aanbod van speeltoestellen voor verschillende leeftijden. Zo kom je bijvoorbeeld een tafeltennistafel tegen, een wip en natuurlijk meerdere zandbakken. Zo kunnen de kids lekker klimmen en klauteren maar ook mooie zandkastelen maken. Uiteraard houden we zandbakken schoon zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Tafeltennis bij Eldorado

Houdt u van een sportieve activiteit die veel lachen met zich meebrengt? Dan nodigen we u graag uit om een potje tafeltennis te komen spelen. De tafeltennis batjes en balletjes hoeft u niet zelf mee te nemen. Deze kunt u namelijk lenen bij de receptie.

Komt u plezier hebben bij ons?

Bent u van plan om met de kids naar Terschelling te komen? Dan kunt u bij ons goed terecht door de vele speeltoestellen en activiteiten. Bekijk de verschillende accommodaties en boek online uw verblijf. U kunt ons ook bellen voor meer informatie op: 0562 – 44 26 32

Contact opnemen

    Share This