Parkeergelegenheden bij Eldorado

Wanneer u naar Terschelling komt met de auto hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheden. Bij de ingang van ons vakantiepark vindt u namelijk een parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.

Het vakantiepark is autovrij

Tijdens uw verblijf hoeft u niet bang te zijn voor auto’s als uitzicht of voor rijdende auto’s langs uw accommodatie. Het park is namelijk autovrij. We kunnen ons voorstellen dat als u met de auto komt graag uw auto uitpakt bij uw accommodatie. Dit is helaas niet mogelijk, maar om het u toch iets gemakkelijker te maken hebben wij hiervoor een geschikte oplossing. Er zijn namelijk bij de ingang van het park voor iedereen bagagewagentjes beschikbaar. Hiermee kunt u zonder moeite uw bagage naar uw accommodatie brengen.

Boek nu een zorgeloos verblijf

Kunt u niet wachten om lekker uit te waaien op Terschelling? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. U kunt ons ook bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32.

Bent u benieuwd naar wat ons vakantiepark u nog meer te bieden heeft? Bekijk dan hier alle voorzieningen en alle activiteiten die in de omgeving te doen zijn.

Contact opnemen

    Share This