Wat er te beleven is in de omgeving

In de nabije omgeving van ons vakantiepark is een hele hoop te beleven voor zowel jong als oud. Hieronder ziet u een overzicht van verschillende dingen in de omgeving. Mocht iets uw interesse wekken? Of bent u op zoek naar praktische informatie? Dan kunt u op de bijstaande link klikken voor meer informatie.

Eten

In de buurt zijn er meerdere mogelijkheden op heerlijk te dineren. Zo is tegenover het vakantiepark  Pizzeria Isola Bella te vinden.

Zwemmen

Wanneer u in het hoogseizoen komt wilt u vast even zwemmen. U kunt hiervoor naar het strand gaan, maar in de buurt van het vakantiepark ligt ook het Duinmeertje van Hee.

Boodschappen doen

Tijdens uw verblijf heeft u natuurlijk boodschappen nodig. Voor een overzicht van alle en de dichtstbijzijnde supermarkten kunt u hier kijken: Supermarkten op Terschelling

Schapenboerderij

Tegenover het vakantiepark vindt u ook een schapen- en koeienboerderij. Hier kunt u kazen proeven en kopen en natuurlijk de dieren aaien.

Cranberryschuur

Op ongeveer 5 minuten fietsafstand kunt u de lekkerste cranberry’s van het eiland proeven. Als een van de weinige plekken in Nederland groeien de cranberry’s hier in het wild. Bij Koffie en Theehuys de bessenschuur kunt u kennismaken met verschillende cranberry producten.

Midgetgolf

Heeft u zin in een potje minigolven tijdens uw verblijf op Terschelling? Dan kunt u vlakbij het park de uitdaging aangaan op een midgetgolfbaan.

Natuurgebieden

Zoals vele andere komt u waarschijnlijk ook om te genieten van de prachtige natuur die Terschelling te bieden heeft. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten? Kijk dan op onze pagina over de Natuurgebieden.

Boek nu een verblijf in een leuke omgeving

Kunt u niet wachten om te genieten van de natuur en andere activiteiten in de omgeving? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. Ook kunt u ons bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32.

Contact opnemen

    Share This