Activiteiten georganiseerd door MooiWeer

Het hele jaar door worden er heel veel activiteiten georganiseerd door MooiWeer. Bij MooiWeer kunt u terecht voor bedrijfsuitjes, schoolreisjes en natuurlijk voor activiteiten met het gezin.

Het aantal activiteiten dat u kunt doen op Terschelling is bijna teveel om op te noemen. Zo kunt u namelijk meerdere dingen op het strand doen, maar ook op het water. U kunt een potje golven op het strand, een kampvuur maken, Powerkiten, Coast Raften, Blokarten, rijden met een auto of zandsculpturen maken onder begeleiding van een professional.

Wat ook heel goed mogelijk is om een bruiloft te vieren op het eiland. Ook hiervoor kunt u terecht bij MooiWeer. U kunt de website van MooiWeer bekijken voor meer informatie. Ook voor de overige activiteiten zoals paintball of boogschieten verwijzen wij u door naar hun website.

ZomerSpelen

Wat misschien nog wel het leukste is wat MooiWeer organiseert zijn de ZomerSpelen. Dit is een niet meer weg te denken evenement op Terschelling. Elk jaar worden er meerdere activiteiten georganiseerd verspreid over het hele eiland.

(https://youtu.be/UZGIi6Y8upg)

Boek nu een actief verblijf op Terschelling

Houdt u van een ondernemende vakantie? Dan is Terschelling dus een zeer geschikte bestemming voor u. Op ons vakantiepark kunt u heerlijk tot rust komen na deelgenomen te hebben aan verschillende activiteiten. Boek nu een van onze accommodaties online of bel ons voor meer informatie op: 0562 – 44 26 32.

Contact opnemen

    Share This