Midgetgolf op Terschelling

Persoonlijk kunnen wij ons geen leukere activiteit bedenken dan midgetgolf. Het is altijd fijn om met het gezin even lekker een balletje te slaan op uitdagende banen. Het fijne is dat er op loopafstand een leuke minigolf baan zit, dit is ongeveer 300 meter.

18 uitdagende holes

De baan bij ons in de buurt heeft 18 uitdagende holes waarbij elke hole een stukje moeilijker wordt. Hierbij begint u bij een simpele baan zodat u even kunt inkomen. Vervolgens komen er steeds meer obstakels op de weg naar de hole, waardoor uw skills worden getest. Uiteraard is de baan ook voor kinderen geschikt en zijn er speciale kindersticks beschikbaar.

Spelen en eten

Naast het midgetgolven en is er voor de kleintjes een leuke speeltuin. Ook is er een mogelijkheid om een hapje te eten in het restaurant.

Boek nu een uitdagend verblijf

Kunt u niet wachten om lekker uit te waaien op Terschelling? Bekijk dan hier de verschillende accommodaties en boek direct uw verblijf. Ook kunt u ons bellen voor meer informatie of om uw verblijf te boeken. U kunt ons bereiken op: 0562 – 44 26 32

Contact opnemen

    Share This